1252238577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sängynpääty on asunnossani kohta, johon olen tyytyväinen. Taulun nainen näyttää hyvin seesteiseltä. Haluaisin itsekin olla nainen, jonka lampusta ei öljy pääse loppumaan. 1920-luvulta oleva painokuvataulu löytyi muutama vuosi sitten huutokaupasta, lamppu kirpparilta. Molemmat maksoivat ehkä viitisen euroa.
 
Lähteköön blogini liikkeelle sängynpäädystä, minne asti, se jääköön nähtäväksi. Ehkä blogini tulee olemaan vain ajanvietettä itselleni, välillä haaveisiin vaipuvalle kotoilijalle, mutta toivotan kaikki vierailijat tervetulleiksi. Teidän takianne toivoisin, että blogini säilyisi joten kuten ehjänä eikä rönsyäisi kaikkeen mahdolliseen.
Kotoilu olisi tälle blogille hyvä kategoria, mutta olkoon se nyt sisustaminen. Sisustukseksihan voi ajatella laajasti kaiken kotona näkyvän: missäs muualla kirpputori- ja huutokauppalöydöt, käsityöt, keväällä kasvatettavat taimet tai vaikkapa työhön liittyvät paperipinot ja tiskaamattomat astiat olisivat kuin juuri siinä sisustettavassa kodossa?
Ja on kai oman päänkin sisus jotenkin sisustukseen sovitettavissa. Jos huonekalut pysyvätkin paikallaan, mielen liikkeet ovat joskus hallitsemattomia…