Näin söpönä siskontyttö lähti aamulla juhliin.


Isällä - 83 v - oli omat eväät, itse aamulla onkimansa ahven ja jahtimakkaraa.

Eilen en ehtinyt kirjoittelemaan, kun sain vieraita. Toissa iltana ja eilen oli ahkerana, kun yritin saada pihaa ja muita kuosiinsa. Grillattiin ja muut kävivät saunassa. Ilma oli uskomattoman hieno, eikä vielä itikoita.Kuljettiin viisivuotiaan kanssa mökin vierusmetsässä ja yllätyin positiivisesti. Kuusikko oli täynnä ketunleipiä, ja tulossa oli oravanmarjoja ja imarteita, mustikka kukki metsän toisessa reunassa kovasti. Sieltä saa heinäkuussa mustikkamaidon, jos ei tule halloja.


Tänään päivällä töissä katselin viimeisiä kertoja tästä ikkunasta, koskapa meille tulee muutto. Rusotuomi kukkii hienosti.

Kiiruhdin hitaasti illaksi mökille. Sain tehtyä päivänvarjolle reiän terassinkylkeen Agrimarketista ostetun rautapalikan avulla. Varjo näytti aika hyvältä siinä. Aloitin istuttamaan mehitähtiä ruukkuriviin terassin viereen, kun rupesikin yllättäen satamaan. Aamulla varmaan paistaa aurinko. Kävin saunassa ja olen yötä saunakammarissa.


Toivottavasti mehitähdet viihtyvät, niitä tulee pariinkymmeneen ruukkuun. Luulen, että systeemi toimii. Nostan ne syksyllä kellariin.