1330461979_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kassillinen maksoi kympin. Joskus viisi vuotta sitten sain SPR:n Kontista näitä 1 - 2 eurolla. Se oli ihan liian vähän. Kuinkahan monta tuntia joku on näitä suikaloinut?

Menin taas vakiokäynnille keskustan kirpparille ja löysin, vaikka en etsinyt - nyt matonkuteita. Kangaspuuthan näin toissapäivänä jo ihan livenä, ne tulevat mökin vielä sotkuiseen varastoon. Olin jo ajatellut, että pitäisi etsiä kuteita kirppareilta ja tänään niitä oli monta laatikollista, aitoja itseleikattuja räsyjä vielä.

Ihan hauska yllätys, että olen saanut pari kommenttia "Tuulalta". Kirjoittelen tätä ihan vain itselleni, mutta samalla kuitenkin niin, että ei haittaa, jos tänne joku eksyy. Kiva vain. Tuula antoi häkkyrälle oikean nimen: vyyhdinpuu. Kiitos tiedosta! Tiesin kyllä, ettei se virallisesti häkkyrä ole, mutta enemmän se tuntuu häkkyrältä kuin vyyhdinpuulta, sanana siis.

Sain muuten selkään jonkin jumin, varmaan eilinen 1500 verhonipsun käsittely edisti jo aamulla tuntunutta pinnettä. Minulla ei ole eläissäni ollut selkä kipeä, mutta kaipa se alkaa vanhuus vaivata. Opinpahan ymmärtämään selkävaivaisia. Koko ilta meni kokouksessa istuessa ja liikunta jäi noin 4 kilometrin kävelemiseen. Pitäisi varmaan ruveta käymään kuntosalilla.