1330025554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain "vähän" lukemista, kun kävin illalla naapurissa. Unelma!

Luokan muutto edistyy muuten hienosti, mutta atk-laitteet ovat täysin laittamatta, mitä pelkäsin jo etukäteen. Mañana kuulemma. Saapas nähä.

Mutta lokerikko sai jo numerot, jotka eilen ostin, ja oli hieno tunne laitella papereita kursseittain laatikoihin, joihin mahtuu kaksi A4-pinoa rinnakkain. Otan siitä huomenna kuvan.

Töistä tultua (puoli kahdeksan jälkeen) kävin naapurissa katsomassa pöytää, jota teimme talkoilla viime lauantaina. Naapuri on todella luova tyyppi ja oli keksinyt päällystää pöydän (hieno vanha) kankaalla. Se kiinnitettiin Decoupage-lakalla ja nyt se oli lakattu viiteen (!) kertaan ja näytti tosi hienolta. Aion kokeilla samaa tekniikkaa omaan pöytääni, joka odottaa ulkovarastossa. Se oli autotallissa, kun ostin asunnon, ja sen laatikko oli täynnä työkaluja. Jalat olivat lahonneet alaosasta, mutta luulen, että saan siitä vielä ihan hyvän.

Laukkutilaus etenee. Ompelija kyseli mittoja ja luulen, että se on valmis ensi viikolla. Keltaista kevään kunniaksi! Tänään ilma oli jo plussan puolella. Räystäät ovat tippuneet jo kahtena päivänä, mutta onhan tuo aikakin.