Tälle päivälle ei ole edes kuvaa. Aamulla sain pestyä mökin varastosta tuodun sängyn soodalla ja säikähdin, että sain sen väristä läikikkään. Onneksi se oli tasautunut päivän aikana. Haju tuntui taas vähentyneen ja nyt pitäisi vielä saada patjasysteemi valmiiksi. Vuokralainenhan voisi varmaan itsekin huolehtia sen, mutta jonkinlainen patja siihen on laitettava valmiiksi.

Päivällä kävimme katsomassa tulevaa kouluamme. Syksyllä työpaikka on puolta lähempänä aika persoonallisessa miljöössä. Rakennuskin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta positiivisessa mielessä.

Huomenna pitää viedä moottorisahat tutulle katsottavaksi ja hakea ruohonleikkuri liikkeestä, jossa se oli korjattavana. Ostan samalla kottikärryt ja kangasta kasvilaatikoiden sisäpuolelle. Iltapäivällä on kokous, mutta sen jälkeen pitäisi taas päästä mökkitöihin: multakasojen kärräystä kasvilaatikoiden alle tasoitukseksi. Multa pitää siivilöidä, jos mieli laittaa sitä kasvilaatikoihin ja kylvää siihen. Ehkä kuitenkin ostan rikkaruohotonta pussimultaa. Huomenna toivottavasti on tehtynä nämä: tasoitus, pahvit ja sanomalehdet katteeksi, kastelu, hake päällimmäiseksi. Loppuviikosta sitten pitäisi nikkaroida ne laatikot ja laittaa mullat ja kylvää. Näin iskevästi ilmaistuna suunnitelmia. Mökki ja sauna on kyllä myös siivottava viikonlopuksi. Lauantaisauna olisi aika kova sana.

Putkimieheltä tuli ilmoitus, että nyt on loputkin vesihommat tehty. Hienoa! Vessa pitäisi nyt vain sisustaa ja laittaa listat. Toisaalta pitäisi maalata vielä toiseen kertaan ennen sisustushössötyksiä.