1337194315_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain viimein siivottua saunakammarin. Verhot puuttuvat vielä.

Ensimmäinen yö mökillä, saa nähdä, millainen. Tulin kolmen maissa ja aloitin raivailla tavaroita paikoilleen: varastohylly varastoon, pöytä saunan kuistille ja hella-uuni, minijääkaappi ja metallilaatikko samoin. Ihanaa, kun viimein varastossa on tilaa omille rojuille.

Niin saunakammari tyhjeni ja sain siivottua sen katosta lattiaan asuinkuntoon. Asensin toiseen ikkunaan rullaverhon, mutta en saanut mekanismia kunnolla toimimaan ja toiseen ikkunaan en jaksanut vielä edes yrittää. Pitää laittaa siihen jokin kangas yöksi, koska muuten kammariin näkyy suoraan tieltä. Pitäisi varmaan maalata katto valkoiseksi, jotta huone tuntuisi korkeammalta.Toin läppärin mökille, vaikka edellisellä mökillä en periaatteesta sitä tehnyt.

Poistin omenapuun suojaverkon ja pitäisi näköjään taivuttaa oksia vaakatasoon.

Sää oli hieno, lähellä kahtakymmentä astetta ja aurinkoista. Huomiseksi on luvassa ehkä hellettä tänne Itä-Suomeen! Niinpä varustin itseni jopa bikineillä. Tosin saattaa olla ukkostakin kuulemma. Huomisen aion vain olla. Luen ja teen, mitä tykkään, mutta en töitä, vaikka niitä riittäisikin. Jatkan perjantaina ja lauantaina mökin siivoamisella ja perennojen istuttamisella ja kompostin teolla ja haketuksella ja taas ja ja...

Mukava ajatella, millainen on huominen aamu: ensimmäinen mökkiaamu 2012.